Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Sunday, 24 February 2013

#GEMPAR: adik Altantuya menuntut HAK dan Penjelasan

Masih dibelenggu pemikiran admin ketika ini,Sebenarnya apa yang diperjuakan oleh puak-puak PAS ini?

Kenapa Kes Altantuya selalu dibangkitkan,sedangkan ianya tiada kaitan dengan politik dan keagamaan pon,Tapi apa yang admin nampak PUAK PAS masih dengan isu tersebut?

Adakah disebabkan ketandusan idea hendak memfitnah UMNO mereka jadi begini??

SALAH UMNO JUGA KE?

Alasannya sekadar untuk menuntu pembelaan terhadap Altantuya? PERSOALANNYA disini adakah mereka ni memperjuangkan ISLAM atau pon Altantuya?,ISU KALIMAH ALLAH sepatutnya lebih di titik berat daripada isu internation GRO tu.

Hasil daripada perbincangan admin dengan salah seorang PUAK PAS sedih kan,dia kata dia selalu dengan ulamak-ulamak,tapi kenapa perwatakannya seperti "BUSH IT" mana hilangnya sifat-sifat tolenrasi semasa bercakap? orang-orang macam ni la jenis"CAKAP TAK SERUPA BIKIN" bila ditanya dan admin mahu kan penjelasan berkenaan ISU KALIMAH ALLAH,terus diam dan tak terjawap ALIM KA IA?BERILMU KAH IA?

PART 1


 PART 2
Dalam AL -QURAN pon dan tertulis bila kita menuduh seseorang tanpa bukti,benda itu akan berpatah balik kepada dia....kan TAK PASAL-PASAL MALUKAN DIRI SENDIRI, tak semestinya orang yang tidak berkopiah TIDAK ALIM,dan ALIM bukan dikira dari segi pandai berkata-kata tetapi dari segi segala AMALANNYA didunia ini...ada PAHAM!!!!!

P/S: sory to say la na...pandai kata,pandai la jawab..buat malu ja weii~~~

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC