Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Thursday, 21 February 2013

SUBHANALLAH!!!! INI KE YANG DIPERJUANGKAN OLEH PAS?????

PATUT PUN PAS SETUJU KALIMAH ALLAH DIGUNAKAN OLEH BUKAN ISLAM ........Rupanya perancangan mereka telah lama di atur untuk menukar negara ini kepada negara kafir. Patut pun mereka buang perjuangan menegakkan Negara Islam yang mereka perjuangkan selama berpuluh2 tahun sehingga sanggup mengkafirkan orang2 UMNO.

Patut la mereka setuju gereja terbesar di asia di bina di Bukit Jalil. Tak ada pulak PAS berdemonstrasi membantah DAP bina gereja tersebut. PAS juga setuju DAP murtadkan umat Islam sehingga sanggup memecat Hassan Ali kerana mempertahankan umat Islam daripada dimurtadkan.

Patut la di negeri pemerintahan Nik Aziz telah dibina patung terbesar di Asia Tenggara. Patut la dia tak bina masjid, cuma satu je. Rupanya dia nak bina banyak kuil.

Bina la kuil, tokong dan gereja banyak2 supaya senang nanti orang PAS nak solat Jumaat ke, tazkirah ke, buat kuliah agama ke atau program2 agama di situ. Patutnya di setiap rumah YB2 PAS kena bina kuil ke, tokong ke atau gereja ........ CC:Pemuda Maran

2 comments:

  1. napelah otak bebal admin nih,patut yg besar kat negeri kel tu dibina kerajaan BN,siap dibina pun tahun 1979!!agak2 la nak jadi hero fitnah pun,study2 la dulu ape yg nak difitnahkan!!!

    ReplyDelete
  2. PAS - Parti Islam SeMalaysia. Tak boleh pakai dah nama tu, kalau hendak buat kerja2 macam2. Tukar nama lain la. Lain la mau bina masjid. Buat malu jer. Buat Parti Semua Kaum (PSK) ker.....lagi cantik. Boleh tolong lain bangsa atau agama.......baru betul.

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC