Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 13 February 2013

Cina Bangsat,tunjuk F**K kepada DYMM Raja Permaisuri Agong

kurang ajar,biadap,resist,penyangak itu yang dapat disama kan apabila seorang rakyat yang hilang rasa hormat kepada rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong menunjukkan insyarat F***K kepada rombongan tersebut.
Pada jam 12:50 tengah hari sewaktu rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong berada di Terminal Perlepasan LTAB Bayan Lepas, Leong Pei Koe telah menunjukkan isyarat lucah kepada kenderaan yang diniaki oleh DYMM Raja Permaisuri Agong.

ASP Mohd Fakharuddin bin Abdul Hamid yang merupakan pengawal pengiring DYMM Raja Permaisuri Agong yang melihat gelagat lelaki tersebut telah keluar dari kenderaan pengiring dan merapati LEONG PEI KOE.

Amaran telah diberikan kepada lelaki berbangsa Cina tersebut yang dia boleh ditahan dan ditangkap di bawah Seksyen 294 (a) KK. Bagaimanapun, lelaki Cina itu mencabar pihak berkuasa agar menangkapnya dan berkata, di Pulau Pinang, polis Melayu tidak ada kuasa kerana Pulau Pinang adalah hak milik Cina.

Apabila ASP Mohd Fakharuddin menghampiri LEONG PEI KOE, lelaki Cina tersebut terus memberikan isyarat lucah beberapa kali. Dengan bantuan anggota PGA, akhirnya dia ditahan dan digari bagi siasatan dan tindakan lanjut.lebih mengelikan hati,dia menyatakan bahawa Penang adalah hak mutlak milik orang cina,dan hindu dan melayu cuma menumpang di PULAU PINANG.

PENANG bukan SINGAPORE yang menjadikan MELAYU  penumpang dinegeri sendiri.

OH!! DAP belia-belia anda memang terdidik dengan kesopanan dan kesusilan , PAS kalau tak ambil ikhtibar jaga-jaga virus PR boleh menular,kalau tidak dibendung.

"jangan nanti serban putih dikepala, konek bersunat di keluarkan"p/s: Bukan semua kawan cina kita macam ni, tapi yang pastinya, cina DAP memang macam ni. :)

3 comments:

  1. admin pun racist jugak. cinabeng la, apa la.. melayu melayu. haish... syok baca blog berbaur chauvinism ni. kahkahkah.

    ReplyDelete
  2. hahahaha. melayu malas kerja,tapi nak hidup senang,lepastu nak blame cina sebab conquer ekonomi? kahkah! kalau malaysia melayu yang conquer ekonomi,no wonder malaysia negara termiskin di dunia. hahahahaha!

    ReplyDelete
  3. Wei anon...lu cibai....

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC