Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Sunday, 17 February 2013

Perjuangan PAKATAN RAKYAT macam HAPRAK!!!!

Ini adalah janji PAKATAN RAKYAT jika menang pada PRU 13 nanti...

1.Pendidikan percuma-mudahnya cakap cuba kita fikirkan semula jika pendidikan percuma 100% bagaimana gaji untuk guru-guru,atau pengajar akan dibayar???-kompom kerjaan bankrap nanti.

2. Hapuskan TOL- menarik bunyinya,bagaimana nanti kalau jalan rosak,kos-kos penyelengaraan dibayar,guna duit kerjaan????-kompom kerjaan bankrap nanti.

3.Turunkan Harga Minyak- Ini best,ok sila perjuangkan.

4. Elaun Datuk Lembaga Adat RM1000- Elaun untuk Datuk guna duit rakyat,perjuangan kah ini?duit rakyat untuk rakyat la,datuk dah kaya dah!!!!!

5.Pulihkan Sistem Kehakiman- Untuk apa?sedangkan sistem Kehakiman sedia adadah cukup tulus kan,PAKATAN NAK UBAH?puak-puak PR sendiri pon kaki Fitnah,KAKI KENCING,bukan 1 atau 2  yang di fitnah banyak yang kita dah lihat,macam mana nak menerajui sistem kehakiman PAS sendiri boleh membiarkan orang bukan islam mempermainkan KALIMAH ALLAH,dibiakan begitu saja,mana tindakan undang-undang,kenapa diam saja?sedangkan majlis syura sudah sebula syura PAS mempertahankan KALIMAH ALLAH.

11.Gaji minimum RM1100- untungkan kalau ada spm,pmr tak perlu belajar tinggi dah tahu Basic Gaji boleh dapat 1100. sungguh berkebajikan betul la pakatan rakyat ni.

12.Pemberian Tender - Politik tetap politik,kompom-kompom la perberian tender untuk kroni-kroni,baik MELAYU CINA HINDU,Tambah CINA memang kena pijak la MELAYU nanti.PAS ada menyatakan jika menang "HUDUD" juga akan dilaksanakan,tapi dalam janji yang terdapat dalam gambar diatas,tidak ada satu pon yang menyatakan akan memperjuangkan HUKUM ISLAM,hey!!!!!come on la....lu orang sembang lebih la.Ini semua bagi mengaburkan mata rakyat la ni,RASUAH kuat betul la PR ni,RAYKAT KINI bukan bodoh,RAKYAT kini bukannya tidak tahu fasal ekomoni,RAKYAT KINI lebih bijak dari kamu-kamu dan kamu.dan RAKYAT KINI lebih tahu mana yang baik,mana yang penipu!!!!!!

p/s: PAKATAN RAKYAT boleh menjahanam negara,ekonomi MALAYSIA akan jatuh jika tidak dikalau dengan baik.SELAMATKAN MALAYSIA UNDI BN!!!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC