Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 15 February 2013

USTAZAH express PAS ketakhsuban melampau!!!

ustazah metropilitan,rasanya sangat sesuai gelaran ini dianugerahkan kepada ABBY ABADI,susah betul zaman sekarang ni baru ada ilmu sikit dah lebih-lebih macam dia tahu segala-galanya,ilmu masih cetek,sekadar hujahan dari akal fikiran siapa-siapa pon boleh mak som oiii!!!!!(watak dari putera shazlan astro ceria 611)

sudah-sudah la tu,pergi belajar dulu,belajar lah sedalam-dalamnya,jangan cuma mahukan populariti saja,
kalau betul la mak som nak berubah sekalai pon,bagi admin tak perlu pon untuk tonjolkan diri sebegini,
PAS sebagai rujukan USTAZAH porni sepatutnya membawa mak som ke arah keislaman,bukan menggunakan populariti dia bagi keperluan dan kepentingan POLITIK anda,bukan kah itu yang sebaik-baiknya.

Paling menyedihkan disebabkan ketaksuban yang melampau-lampau,sanggup pula mak som kita ni mengaibkan ibubapa sendiri,ingat syurga ditelapak kaki IBU,macam mana nak ke SYURGA kalau dah rasa diri tu alim dan sanggup pula menderhakakan IBUBAPA sendiri?ANDA SEMUA ADA JAWAPAN NYA!! renungkan la sendiri...

admin bukan nak cakap kosong,sila tengok video ni sendiri.....kan dah kena tegur dengan USTAZ AZHAR IDRUS ......Reformasi tengkorak hang!!!!P/S: pada MAK CIK SOM renung-renungkan,telajak perahu boleh diundur,telajak kata terhiris luka hati IBUBAPA yang melahirkan dan memelihara anda,malu la,pergi mintak maaf cepat!!!!

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC