Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 10 March 2014

HANYA KERANA ANWAR IBRAHIM DOA MELAKNAT SESAMA ISLAM MENJADI HALAL(video) #KAJANGDoa paling jahil pernah MF dengar,doa yang memohon laknat atas umat sesama Islam,adakah ini yang diajar oleh Nabi kita Rasulullah S.A.W??

Mengapa tidak didoakan kepada perkara yang membawa kebaikan yang selalunya dipratikkan dalam islam?

SubhanALLAh bahayanya apabila diri terlalu taksub kepada Manusia dan parti sehingga menghalalkan doa sedemikian..Post by APT.
MF seru kepada rakyat Malaysia supaya tidak mengamalkan doa jenis negatif seperti didalam paparan dibawah ini kerana kita tahu apa yang Allah ketahui.. kehancuran yang kita mohon akan datang dalam perlbagai bentuk..

Kenapa tidak dipohon perkara positif seperti memohon hidayah serta perlindungan dari kecelakaan dan fitnah dan aniaya sesama manusia serta dicelikkan pintu hati serta mata..

KOMEN DARI FB: MF SOKONG KOMEN MEREKA..#PRAYSFORMH370

1 comment:

  1. Doa sedemikian utk kafir musyrik yg terang terang memusuhi Nabi saw pun ditegur Allah swt, apatah lagi sesama Islam. (rujuk tafsir 3:128, dan hadis hadis ttg melaknat manusia).
    Tp biasalah, ilmuan ilmuan diaorg lg alim dr ulama' ulama' tafsir dan ulama' hadis kita. Bahkan sebhgn mrk tak anggap pun yg tidak menyokong mrk saudara seagama, bahkan dianggap lbh buruk dan jahat dr setan.
    Semua kerana politik kebencian yg ditanam dan dah berakar umbi.

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC