Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 1 January 2014

Kanak-Kanak Jatuh "Euro Wheel" Mula Sedar!!


Seorang kanak-kanak berusia 6 tahun koma selepas terjatuh dari buaian 'Euro Wheel' di tapak pesta di Sungai Nibong,Punca kejadian kira-kira jam 1 pagi itu, kanak-kanak terbabit yang mengikut bapanya berniaga di tapak pesta berkenaan dikatakan menaiki buaian gergasi itu sebelum lampu dan bekalan elektrik dimatikan.

Panik dengan keadaan itu, kanak-kanak terbabit dikatakan membuka pintu sebelum dia terjatuh dari ketinggian yang mencecah hampir 30 meter.

Berikutan itu, dia mengalami kecederaan organ dalaman dan kini masih koma dan dirawat di Hospital Pulau Pinang.


Ketua Pemuda UMNO Negeri P.Pinang Saudara Rafizal Rahim melawat kanak-kanak yang tercedera di Tapak Pesta dan menyerahkan sumbangan..

Keadaannya semakin stabil tetapi beberapa organ dalaman perlu dibuang disebabkan rosak..Ibu kepada kanak kanak ini maklumkan dia berasa sedia kerana anaknya terpaksa bergantung pada ubat sepanjang hayatnya selepas ini..Pemuda UMNO Negeri tidak mahu menyalahkan mana mana pihak kerana perkara telah pun berlaku tetapi beliau mohon agar pihak pengurusan pesta iaitu kerajaan negeri dan juga pihak Euro Fun Park meningkatkan tahap keselamatan dikawasan tersebut dengan menyediakan pengawal selepas waktu operasi supaya perkara yang sama tidak akan berulang..


"Pemuda prihatin dan menjaga kebajikan raykat"

1 comment:

  1. Innalillahiwainnailaihirojiun. tumpang simpati atas kejadian yang menimpa adik ni. semoga kembali pulih seperti sediakala. Amin..

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC