Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 7 June 2013

LAPORAN POLIS DARIPADA PERGERAKAN UMNO NIBONG TEBAL BERKENAAN BLOGGER HINA YDPA

Sebelum ini MF ada posting berkenaan blogger yang biadap menghina institusi diraja serta YDPA berberapa hari yang lepas boleh baca sini, sini dan sini

Hari ini pergerakan UMNO NIBONG TEBAL bersama NGO-NGO telah membuat laporan polis berkenaan kebiadapan yang mana MF mengkritik sekeras-kerasnya,sebagai rakyat Malaysia yang mengamal konsep raja berpelembagaan,situasi seperti ini tidak patut dibiarkan dan harus diambil tindakan sewajarnya. Ini kerana budaya ini akan menjadi virus dan menyebabkan hilangnya rasa hormat kita kepada institusi diraja.


Mungkin individu-individu akan RUKUN NEGARA KEDUA,yang mana sebagai rakyat MALAYSIA haruslah  "KESETIAN KEPADA RAJA DAN NEGARA"
Kelantangan yang ditampilkan oleh seorang blogger apabila menggelarkan DYMM Yang Dipertuan Agong sebagai anjing nyata mendatangkan kemarahan pelbagai pihak yang masih sayang dan hormat akan Institusi Raja Berpelembagaan di negara ini.
Dek kerana tidak tertahan dengan kebiadapan yang ditunjukkan oleh blogger tersebut, pagi tadi sekumpulan anak muda yang mewakili Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Nibong Tebal dan beberapa NGO telah berhimpun dihadapan Ibupejabat Polis Daerah Seberang Perai Selatan bagi membuat laporan polis.
Di bawah ini adalah sebahagian gambar yang admin maksudkan;Berdasarkan pemerhatian admin, blogger yang dimaksudkan bukan sahaja memiliki sebuah blog yang dikenali sebagai blog serius, tetapi tanpa sedar beliau juga mempunyai sebuah lagi blog yang menghentam kerajaan dan dilihat lebih condong untuk menyokong pakatan.
Apakah doktrin yang ditanamkan Pakatan Rakyat sehingga menyebabkan kebanyakan mereka yang terlalu taksub menyokong sanggup menghina institusi istana?
Sedarkah mereka bahawa baginda DYMM Yang Dipertuan Agong adalah Ketua Agama Islam bagi negeri- negeri yang tidak mempunyai Sultan mahupun Raja?
Sekiranya kerusi DYMM Yang Dipertuan Agung dijumudkan, apakah dinegeri tertentu seperti Pulau Pinang, kuasa sebagai Ketua Agama Islam akan dipegang oleh Lim Guan Eng yang secara terang- terangan mahu menggadaikan kalimah Allah kepada kristian suatu ketika dahulu?
Akhir kata dari admin, JANGAN JADI BANGANG YANG SUSAH DIBERIKAN TUNJUK AJAR!!!-sumber

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC