Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Tuesday, 4 June 2013

SUBHANALLAH!!#SAVEMARIAM!! MUSLIM MUST WATCH!!
SubhanALLAH...ALLAH MAHA BESAR begitu licik dan hebatnya mereka untuk menjatuhkan ISLAM,pelbagai kaedah yang digunakan bagi memanipulasi setiap umat islam agar terpesong dari ajaran yang diredhai ALLAH SWT.


Malaysia satu lagi destinasi mereka selepas berjaya di INDONESIA lihat Video yang akan anda ikuti dan anda akan tahu bagai mana halusnya cara mereka bertindak,Inilah akan terjadi sekiranya Agama Sendiri dijual digadai,dilelong sebegitu mudah,atas dasar kepentingan diri sendiri.Sebagai Umat MUHAMMAD S.A.W mari kita pertahankan dan memperkasakan Islam dan Iman kita.ayuh ISLAM PAS,ayuh ISLAM UMNO.

AGAMA KITA cuba dirobek,dirogol,diperdayakan oleh anasir-anasir keji,Hentikan pertelingkahan kita,hentikan persengketaan kita,BERSATU LAH kita kembali atas dasar matlamat menyelamatkan AGAMA ISLAM.Selamatkan KALIMAH ALLAH dari dipergunakan oleh MEREKA.

Masyarakat Islam Melayu harus sedar dan bangun,ayuh kita pertahankan AGAMA SUCI KITA,jangan dibiarkan pelesit-pelesit ini bermaharaja lela di TANAH AIR tercinta,Jika tidak hancurlah ISLAM di BUMI MALAYSIA.

#saveMaryam---wajib tonton video ini..


p/s: marilah kita mengambil iktibar apa yang telah terjadi terhadap indonesia

sebagai umat islam WAJIB SHARE!!!!!

WE LOVE ISLAM

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC