Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 3 June 2013

PANAS: Rakyat SEMAKIN ANGKUH MENGHINA AGONG!!!! @Zahid_Hamidi


Kebiadapan rakyat semakin terselah, terutama sekali dari pihak pembangkang yang agar cilaka,keceluparan mereka semakin berleluasa disebabkan oleh hak bebas bersuara semakin longgar.

Mereka-mereka ini sepertinya mencabar institusi diraja serta mencabar kewibawaan pihak berkuasa yang mana tidak mengambil berat berkenaan ISU PENGHINAAN kepada institusi diraja.

MF sarankan agar PIHAK YANG BERWAJIB untuk segera mengambil tindakan sewajarnya,ini kerana jika perkara seperti ini tidak dibendung semakin bertambah lah pengkhianat-pengkhianat negara yang akan bersuara.Jangan sampai kedaulatan SULTAN sebagai ketua negara di permainkan sewenang-wenangnya.Ibarat perkara sedemikian amat remeh dipandang.Kita kena ingat Dalam ISLAM sendiri mengajar kita agar menghormati pemerintah.Jika penghormatan itu hilang tiada gunanya lagi RUKUN NEGARA.

Kita dapat lihat dalam komen tersebut,seorang yang rakyat begitu emosi menyamakan AGONG dengan LEMBU,keangkuhan yang ditujukkan sepertinya dia sangat HEBAT!!!! .Di mana hilang sikap hormat-menghormati dan kesetiaan kepada raja dan negara yang menjadi rukun negara??mana hilang semangat patriotic cintakan negara ???INI LAH HASIL DIDIKAN PAKATAN RAKYAT!!

P/S: PIHAK BERWAJIB SILA AMBIL PERHATIAN PERKARA INI!!!!

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC