Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 19 May 2014

Calon DAP ada 7 saman jalan raya Tertunggak?! #DAP #BN4TelukintanCalon DAP PRK Teluk Intan ada 7 saman jalan raya yang belum jelas, berjumlah RM1,750. Ini sepatutnya tidak berlaku pada wakil rakyat yang bertanding untuk menegakkan undang-undang, tambahan pula kononnya dia seorang peguam. Bagaimana hendak mengatakan diri itu bersih dan mengamal undang undang?!

Wanita bertubuh kecil molek ini dikhabarkan seorang graduan UiTM yang menyokong pemansuhan kouta bumiputeri UiTM oleh DAP dan kononnya itu perbuatan menindas bukan bumiputera sedangkan kita sedia maklum bumiputera adalah majoriti rakyat Malaysia yang memerlukan kouta tersebut termasuk beliau juga.

Isu saman ini mengingatkan aku kepada kes pemandu MPV Karpal Singh seorang rakyat negara india yang mempunyai 29 saman lampau yang boleh dikatakan antara faktor penyumbang samseng jalan raya. melihat kepada senarai saman Calon PRK Teluk Intan ini adakah belaiu juga serupa juga?!


Adakah pembangkang di Malaysia kononnya bercakap tentang undang-undang dan kesejahteraan rakyat mengamalkan perbuatan sama-taraf seperti MAT REMPIT atau SAMSENG jalan raya?!


Tidak hairanlah puak puak DAP menyongok penyokong mereka membantah AES kerana merekalah samseng jalanan yang suka memandu laju.
Yang sangat pelik makcik bawak kapcai/skuter 50-80kmj duk buat bantahan AES..itulah mangkuk macai DAP/PKR kah kah kah


crdt gambar : khairulryezal (KRO)

SUMBER: disini

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC