Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 28 May 2014

#prktelukintan : PERKASA MENJAWAB PEMBOHONGAN CALON DAP!! @dyanasmd #jompilihmah


Media melaporkan kenyataan Setiausaha ‎Agung Perkasa, Syed Hassan Syed Ali. Di antaranya :Mengulas mengenai perkara itu, Syed Hassan menegaskan Perkasa tidak pernah berubah seperti Yammy. 
‎"Sayangnya Yammy lambat mengaku bahawa dia pernah berada dalam barisan pimpinan penaja Perkasa sehingga menyusahkan anaknya untuk berkempen. 
"Sedih kami lihat orang Melayu terpaksa menipu takut dikaitkan dengan Perkasa kerana hendakkan undi kaum Cina. Dah terdedah baru nak mengaku. 
Belum jadi wakil rakyat dah berbohong kepada rakyat," katanya. seterusnyaSebelum itu, calon DAP itu terpaksa 'bersilat' mempertahankan pembohongan beliau. Lihat video di bawah :

Video : You should be ashamed of yourself!


Come on..... calon DAP. There was no misunderstanding at all. It's your own word and you were caught for lying.

If you were not sure, you could have just said it. But you didn't. Even SorosKini MalaysiaKini was questioning your stand!

How low can you go just to please your bosses? 

MiM ulangi kenyataan Setiausaha Agung Perkasa :
Belum jadi wakil rakyat dah berbohong kepada rakyat.
Anda baca juga laporan di bawah : 
Calon Barisan Nasional (BN) bagi Parlimen Teluk Intan, Datuk Mah Siew Keong hari ini melancarkan manifestonya yang antara lain berjanji untuk membina sebuah universiti di bandar itu dan berusaha menjadikan ikon kawasan berkenaan, Menara Jam Condong sebagai Tapak Warisan Dunia UNESCO. 
 Presiden Gerakan tersebut juga berjanji untuk menjadikan Teluk Intan sebagai hab pertanian moden, meningkatkan pelaburan, peluang pekerjaan untuk golongan muda serta mewujudkan lebih banyak zon WiFi dalam usaha mentransformasikan bandar tersebut 
Selain itu, beliau berikrar untuk menjadikan bandar ini sebagai pusat makanan di Hilir Perak, membangunkan projek pembangunan bersepadu tepi sungai dan membina kompleks sukan bersepadu untuk golongan belia. 
Siew Keong menjelaskan, janji dan ikrar yang digariskan itu adalah keperluan penduduk berdasarkan pengalaman yang dilaluinya selama 20 tahun memberi khidmat kepada mereka. 
"Sepanjang enam tahun lepas, Teluk Intan telah banyak ketinggalan terutama dalam pembangunan infrastruktur berikutan kegagalan Ahli Parlimen DAP yang dipilih menjalan tanggungjawabnya dan kita akui ada 'jiran' kita yang telah jauh mendahului. teruskan MEMBACA DISINI..

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC