Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Thursday, 29 May 2014

UMNO CELAKA- RAYER DAP BAKAL DISIASAT POLIS ?

TERKINI ! ' @dzainalabidin @azwanbroBeberapa laporan polis telah dibuat ke atas keceluparan ahli politik DAP, RSN Rayer di Pulau Pinang.Laporan media : 
Pulau Pinang menzahirkan rasa marah dan kecewa dengan tindakan Adun Seri Delima, RSN Rayer daripada DAP yang mengeluarkan kata-kata kesat kepada pemimpin Umno pada sidangan Dun.
Ketua Perhubungan Umno Pulau Pinang Datuk Zainal Abidin Osman berkata, kenyataan itu amat keterlaluan, biadab dan tidak sepatutnya diungkap oleh seorang wakil rakyat yang juga peguam kerana pertuturan sebegitu mencemar kedudukan beliau.
"Walaupun Adun diberi perlindungan imuniti dalam Dun, ia tidak sepatutnya digunakan untuk melempar kata-kata kesat dan keterlaluan, lagi pun pertuturan sebegitu amat memalukan dan mencemar kedudukan beliau sebagai seorang penggubal dan pengamal undang-undang.

"Rayer juga perlu sedar bahawa setiap kata-kata kesat dan menghina yang diungkapkan beliau dengan tujuan untuk mengguris serta menyakitkan hati pemimpin dan ahli-ahli Umno akan mengundang tindak balas," katanya seterusnya baca DISINI

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC