Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 23 May 2014

UMNO Memang Cilaka!! RSN Rayer Tak Akan Mohon Maaf!!
 GEORGETOWN - Adun Seri Delima, RSN Rayer berkata, beliau tidak akan memohon maaf atau menarik balik kenyataannya yang dikeluarkan terhadap pemimpin Umno sebelum ini.

Rayer berkata, kenyataan itu dikeluarkan ketika sidang Dun dan hanya merujuk kepada pemimpin-pemimpin parti itu, oleh itu ia harus diselesaikan dalam Dun.


"Setiap orang Adun mempunyai kebebasan untuk berucap dalam persidangan Dun, jadi dalam hal ini saya tidak melakukan sebarang kesalahan dan saya tidak akan memohon maaf atau menarik balik kenyataan itu," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Semalam, wakil rakyat BN Dun Pulau Pinang mengecam tindakan Rayer yang mengeluarkan perkataan kesat terhadap pemimpin Umno ketika membahaskan ucapan perasmian Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang, Tun Abdul Rahman Abbas.

Ketua Pembangkang Dun Pulau Pinang, Datuk Jahara Abdul Hamid dalam sidang akhbar petang ini, berkata 10 Adun BN akan minta ketetapan melalui Dun supaya Rayer menarik balik kata-katanya dan memohon maaf kepada semua anggota Umno. - Bernama

p/s: Dah nak mampus agaknya hindu ni..kami orang-orang hormat akan keharmonian perpaduan yang selami kita kecapi...jangan cuba cari pasal..

1 comment:

  1. Bagi Pariah ni puak dia boleh meliwat, mengencing, fitnah dan sebagainya didalam Dewan sebab ada imuniti katanya... Kalau dah pemimpin pariah macam ni yg dipilih oleh haramjadah puak pembangkang terutama ahli PAS... terimalah kecelakaan yang lebih besar... PAS TU LAGI HARAMJADAH....

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC