Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Thursday, 29 May 2014

#PANAS: Ostajah Abby Akan Men"JANDA" Lagi!!? @abby_abadi112Keretakan rumah tangga pelakon Abby Abadi nampaknya tidak dapat diselamatkan lagi apabila pelakon itu akan memfailkan perceraiannya pada Khamis (esok).

mStar Online dimaklumkan, Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan, 37, akan memfailkan perceraian terhadap Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 24, di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur dekat sini kira-kira pukul 9 pagi.

 Abby dan Muhammad Noor Farhan bernikah pada 9 Julai 2013 iaitu sehari sebelum menjelangnya Ramadan. Mereka bernikah di Selatan Thailand.

Terdahulu pada 17 Mei lalu Abby menulis status di laman Instagram miliknya meminta agar para peminat mendoakan keadaan rumah tangganya itu.

Sebelum berkahwin dengan pemuda dari Kelantan itu, Abby pernah bernikah dengan pelakon Norman Hakim dan mereka dikurniakan tiga orang anak. ~Mstar


p/s: MF doakan yang baik-baik sahaja untuk abby agar dapat menepuh hari-hari yang kehadapan dengan lebih menadapatkan keredhaan kepada ILLAHI dan Sentiasa tabah dah kuat menempuh ujian yang mendatang.Cari la Islam yang sebenar-benarnya,jauhkan sifat-sifat kurang enak dan tidak baik,supaya akan lebih berjaya pada masa hadapan...amin..

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC