Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Thursday, 12 June 2014

Anwar Tergagap Bila Ditemuramah BBC!!! (video)



Anwar ke England untuk memburukkan Malaysia, sebaliknya dalam temuramah BBC Anwar dibelasah bertubi-tubi oleh pengacanya. Antaranya adalah:

1. anwar tuduh kerajaan kejam, tetapi pengacara berkata dia yang melawan sistem sediaada. 'sebagai contoh beberapa kali bukti dikemukakan mahkahmah memang anwar meliwat'.

2. orang melaysia sudah menyampah dengan anwar dan demo jalanan kerana seperti anwar ingin elak dari isu peribadinya.

3. kata anwar menang undi popular. ia tak di layan kerana sistem di sana England juga tidak mengira kemenangan melalui undi popular.

4. anwar tuduh kerajaan kuku besi, tetapi tidak cukup bukti terus menukar kepada topik mh370. pengacara perli "interesting you brought up mh370" dan terus mengatakan malaysia menanganinya dengan baik. tentulah pak liwat membuak marah!

5. kemudian pengacara menegur mengapa anwar sanggup mempolitikkan isu seperti mh370 demi kepentingan politknya.

maka beberapa hari anwar balik ke malaysia tanpa sambutan "hidup anwar". yang menyambutnya che gu bard, itu pun kena tindakkan displin oleh pkr kerana buat laporan pemilihan pkr penuh rasuah. apa kata macai? apa kata macai kepada macai (pas)?


9 comments:

  1. Penipu terbesar di negara ini. Dont ever trust him.

    ReplyDelete
  2. Haa ... Nak sangat kena Interview.. Kena Dengan british Interviewer gasak cukup2 Tergagap2, Bodoh Tak Tahu Nak Cakap...

    Malaysia Nie Authotarian Country Ker? Siapa Yang berkuasa.. Cian Babi Kawan2 spr Francis Yeoh ke Melayu?

    Anwar Anak Haram Jaddah Ibrahim.. Kaki Peliwat..

    Macai Peliwat Parti Kemut Keling Mesti best tengok anwar walaupon Banggang Jawab Soalan...

    Masih Lagi pakai Undi Popular... Boddoh Nyer Bila US Senate Tak Layan pie Cari British yang Conservatif Tak suka Sodomi...

    Anwar Boddoh dan Boddoh Anwar tak berani Bersuara..

    Kalaulah Wartawan tu Tanya ...

    Mr Anwar...Pernahkah Anda Meliwat Isteri Anda Wan Azizah? Mesti Terlopong Ternganga Nak Jawab...

    Pas tu Tanya Lagi.. Boleh ke Kita dapatkan Pengesahan Doktor Pakar atau Hospital Pakar di Britain or UK untuk membuat pemeriksaan terhadap Isteri Awak Wan Azijah untuk membuktikan Awak Bukan PELIWAT..

    Aku rasa Anwar mesti terus MELIWAT Steve tuu Kat situ jugak???? haa haaa

    ReplyDelete
  3. Korang yg komen ni fhm bhasa ingeris or just baca komen bhasa melayu versi UMNO ni? Gagap ke tak ke dia Anwar jawap semua soalan dgn jwpn yg bertepat. Yg korang dok sibuk tuduh dia peliwat tu...hangpa ikuti kes prbicaraan or just dgr drp berita krajaan umno. Sebab tu la ayat yg keluar drp otak korang ni cuma ayat lucah.... Tak blh debat dgn fakta. Yg pndai karang cerita fitah..ceritalucah. Mmg la UMNO ni porno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helo cai. Kau kata umno porno .tak pernah pulak ada video. Parti kononnya memperjuangkan islam pun ada video dengan spenda besarnya belum lagi phone sex. Ceramah jam 3 pagi. Fikir luar kotak

      Delete
    2. Hello brother, "written judgement' danh dikeluarkan oleh hakim, sila baca. Balik2 ko salahkan UMNO.

      Delete
  4. aris sanusi....jwapan anuar tidak berasas,yg di tahu sekadar mmburukan negara sndri penyakit dengki penuh dalam diri anuar....

    ReplyDelete
  5. Nampak bodoh sangat.

    Penyokong dia lagi berganda bodoh.

    Kalau Kerajaan BN ni mahaaaaZalim sangat, PR takkan dapat 52 % undi popular

    BN ni pun haprak jug...tapi PR lagi berganda haprak dan pembohong.

    Sama macam orang tua tuuuu.

    ReplyDelete
  6. The best con artist in the world. This guy should go to Hollywood. But then nobody would give him a role! because he thinks the world should centre around him only! What a gonna!

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC