Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 9 June 2014

(Video) Lulus Lesen Arak Di Kelantan, Azhar Idrus Sifatkan Kerajaan Pas Juga Kerajaan Syaitan??!!

Video: Lulus Lesen Arak Di Kelantan, Azhar Idrus Sifatkan Kerajaan Pas Juga Kerajaan Syaitan??!!

Dengan penjelasan yang dibuat oleh Ustaz Azhar di dalam video ini ternyata ianya tepat terkena keatas pemerintahan ulamak syaitan yang sering mengkafirkan dan menyalahkan orang lain.

Dijangkakan terdapat lebih 80 kedai menjual arak disekitar bandar Kota Bharu diberikan lesen yang sah oleh kerajaan Pas Kelantan, manakala yang menjualnya secara haram tanpa lesen dianggarkan melebihi 30 buah kedai.Disamping itu terdapat juga beberapa pusat hiburan seperti Pub dan karaoke, namun belum dapat dipastikan samada ianya menjalankan aktiviti itu secara haram atau mempunyai lesen.

Bagaimanapun isu pemberian lesen arak itu pernah dijawab oleh kerajaan Pas Kelantan yang membenarkannya diatas alasan ia dikeluarkan kepada golongan bukan Islam walaupun sebelum ini mengecam tindakan sama kerajaan BN diatas isu tersebut.

Mungkinkah fatwa 'syaitan' itu tidak terpakai jika ia dilakukan oleh kerajaan Nik Aziz ?-ANTI Semua Salah UMNO - ASSU

2 comments:

  1. Hahaha...nik ajis bapak setan...
    bukan setan syaitan..

    ReplyDelete
  2. "Al Haram mu Wal Halal ku" -slogan yg PAS dukung selama ni, itu belum kira industri pelacuran yang kian pesat di Kelantan terutama Kota Bharu. Statistik penagih pil ketamin Kelantan sedang menuju puncak menjadikan Kelantan bakal jadi juara selain dari acara pengidap HIV positif terbanyak Malaysia 5 tahun berturut-turut.

    Syabas kepada PAS kerana berjaya mentarbiyah DAP untuk menerima Islam sekaligus meningkatkan taraf hidup rakyatnya sebagai Negara Kebajikan.

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC