Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 20 March 2013

Anuar Ibrahim KAKU apabila ditanya "ARE u bisexual or homosexual"

Apabila Anwar Ibrahim, Ketua Pembangkang dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan meliwat, maka kedengaran daripada mulut-mulut penyokongnya bahawa tuduhan tersebut merupakan sebahagian konspirasi UMNO untuk menjatuhkan karier politik pemimpin pembangkang itu.
Namun hakikatnya, Anwar sendiri telah "mengakui" bahawa dirinya seorang pengamal biseksuliti secara halus dalam temuramah yang diadakan Business FM baru-baru ini apabila Anwar terpaksa memutar-belitkan kenyataan ketika diajukan soalan berkenaan seksualitinya - sama ada dia seorang homoseksual atau biseksual.
Perhatikan video di atas dan fahami bahawa soalan yang diajukan cukup mudah; "Adakah anda seorang homoseksual atau biseksual?." Dan lihat pula jawapan Anwar Ibrahim yang melalut.
Namun dalam sedar tidak sedar, penyokong Ketua Pembangkang itu masih menyanggupi untuk menerima Anwar sebagai pemimpin mereka walaupun mengetahui bahawa Anwar mempunyai masalah moral yang teruk.
Malah tanpa segan silu, mereka sanggup mengangkat Anwar Ibrahim sehingga menjadi Perdana Menteri walaupun mengetahui dia seorang gay ataupun biseksual kerana menurut penyokong mereka, itu adalah hak peribadi Anwar sendiri. Kenyataan tersebut sama seperti dihujahkan Anwar dalam temubual tersebut apabila Anwar menyatakan;


"Whether a person (is) a bisexual or homosexual, personally it's a..personal matter.." 
(Tak kira seseorang itu sama ada biseksual mahupun homoseksual, itu adalah perkara peribadi) 
 SUMBER : KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC