Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 30 March 2013

LIM GUAN ENG HATI BUSUK!!! RAKYAT MARAH!!#UbahPenang #SavePenang

#UbahPenang #SavePenang #TolakPR #ManifestoBukanJanji #PRU13 #GE13 

Setelah lima tahun DAP mentadbir Pulau Pinang, keadaan sosioekonomi di Pulau Pinang bertambah teruk, dengan kesesakan lalulintas yang semakin kronik, pembangunan hartanah mewah yang mengabaikan keperluan rakyat berpendapatan rendah, serta keadaan ekonomi yang mengalami defisit yang berkali ganda sejak 2009.


Bukan itu saja, banyak perkara yang telah dilakukan oleh LGE membangkitkan kemarahan rakyat,tanah-tanah di PENANG habis tergadai,mana hasilnya??

#VIDEO ini membuktikan bahawa masyarakat CINA jugak MENOLAK LGE


Masyarat di Penang semakin celaru dengan pemerintahan DAP,banyak persoalan yang timbul antaranya berkenaan dimana, 11 ribu unit rumah kos rendah yang hendak dibina oleh LIM GUAN ENG?? dah jadi kawasan perjudian atau pelacuran kah??  

ISu kalimah ALLAH yang sengaja LGE bangkitkan untuk digunakan dalam BIBLE dan ini mennyebabkan kemarahan masyarakat MELAYU ISLAM,MENGAPA??? LGE sengaja berbuat demikian supaya dapat memecah belahkan diantara MELAYU (UMNO) dan MELAYU (PAS) supaya menimbulkan kebencian yang amat dalam, Admin percaya bahawa itu cuma agenda kecil LGE.


No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC