Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 30 March 2013

VIDEO MEMALI SIRI 2 !! LEBIH BANYAK PENIPUAN PAS TERBONGKAR !!!


Sejak peristiwa berdarah di Kampung Memali, Baling Kedah pada 19 November 1995, PAS telah memutarbelit fakta sebenar bahawa pihak Kerajaan ketika itu bertindak kejam pada masyarakat Kampung Memali.

Pada hakikatnya mereka yang terlibat dalam insiden ini terpengaruh dengan amanat Hadi Awang dan pengaruh pengaruh syiah yang menjadi tunjangan pemimpin pemimpin Pas..

Lihatlah sendiri bagaimana wanita wanita dan kanak kanak ini seperti dirasuk seperti zombie untuk berlawan dengan anggota keselamatan..

#vidoe Kg.Memali

Amat memalukan kerana ISLAM SEBENAR bukan begini,ISLAM bukan GANAS,ISLAM bukan MEMBERONTAK,tetapi semasa kes mamali dulu ,mereka mengaku diri mereka ISLAM sebenar??BEGINIKAH cara mereka sebagai ISLAM,siapa harus dipersalahkan?Siapa yang memberi didikan agama kepada Mereka sehingga terpesong dari landasan ISLAM??Dan parti manakah yang menjadi telunjuk kepada mereka ketika itu?admin semua sudah tahu.Mengapa jadinya begitu?kerana taksubnya kepada parti kah??dan Mana hilangnya pegangan AL-Quran dan AL-Sunnah??

Adakah ini ajaran Islam yang sebenar yang diajar oleh Pas??

Anda juga boleh mendengar KENYATAAN BAPA IBRAHIM LIBYA berkenaan KG.Memali - sini
 dan SINI 

MOHON LIKE AND SHARE!!!!!

 SUMBER

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC