Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 27 March 2013

PAS PARTI ATAU AJARAN??

PAS seperti yang kita tahu adalah sebuah parti politik yang berpegang teguh pada ajaran agama islam,tetapi kini apa yang kita dapat lihat,PAS seakan-akan menggunakan NAMA ISLAM untuk kepentigan partinya sendiri.

Admin bukan nak membuat andaian untuk merosakkan parti tersebut,tetapi banyak dakwaan-dakwaan dari bekas-bekas penyokong parti PAS yang keluar dari PAS menceritakan sedikit sebanyak tentang PAS,mengapa PAS ini parti atau ajaran??? sehinggakan terpaksa mengangkat sumpah setia,mengharamkan memakan daging sembelihan selain daripada orang-orang PAS.

Persoalannya dari segi apa yang mengharamkan untuk memakan daging sembelihan orang UMNO sebagai contoh??? Orang UMNO masih ISLAM dan sentiasa berpegang pada AL-Quran Dan AL-Sunnah.Apa yang mulia sangat orang-orang PAS ni???

Pekiaq.. la wahai pejuang-pejuang PAS,yang dikau KAFIR kan adalah bangsa kau sendiri,yang kau haramkan adalah saudara SEISLAM kau sendiri juga.

jangan sampai kerana ketaksuban PUAK-PUAK kamu terhadap PARTI sehingga terlupa yang tidak baik di "IYA"@ dibolehkan,dan jangan sampai PAS (Parti ISLAM SEMALAYSIA) yang dianggap parti islam menjadi PAS(PARTI AJARAN SESAT)

p/s: fikir-fikirkan lah.-SUMBER

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC