Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 30 March 2013

Disumpah Menjadi Batu Akibat Berzina Dengan Isteri KawanBaru-baru ini, penulis ada menonton sebuah video yang agak memeranjatkan. Bila penulis perhatikan kandungan video tersebut didapati ada sebuah patung berbentuk manusia. Patung tersebut telah dijumpai dikawasan ladang sawit. Kejadian ini dikatakan baru saja berlaku tidak sampai sebulan lagi.

Ada bermacam-macam komen yang kami baca dari video ini. Ada yang kata patung yang berada dalam video ni telah disumpah kerana telah melakukan maksiat (tidak berapa pasti).

Cerita lain pula yang Panas dengar, "tempat 2 agak keras". Pasangan kekasih telah melakukan maksiat, nasib tidak baik terjadian perkara yang tak disangkakan. Wanita tersebut tiba-tiba bertukar jadi tanah,manakala yang si lelaki pula lari entah kemana.

Cerita ke-2 pula, patung tanah tersebut adalah seorang isteri yang berlaku curang.
Menurut sumber dalam video ni,patung ini mempunyai bau yang busuk. Apapun cerita ini masih kurang jelas, hak anda untuk menilai baik buruk kejadian ini. Hanya Allah yang mengetahui kebenarannya.http://movzap.blogspot.com/2012/07/disumpah-menjadi-batu-akibat-berzina.html

1 comment:

  1. Patung ni sengaja dibuat oleh pekerja ladang dan pihak polis paloh telah memusnahkannya agar tidak terpesong akidah kita. Kejadian ini berlaku tidak jauh dari ladang saya.

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC