Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 30 March 2013

#GE :KANTOI ! Pembangunan BN Untuk Semua. Termasuk Anak Orang PAS 13


Biar gambar yang bercerita.

 

 

PAS beria-ia sokong DAP dan PKR nak tutup LYNAS. Tapi anak sendiri yang kerja kat situ.

Sama macam Putrajaya. Dulu PAS beria-ia nak gadaikan Putrajaya dengan alasan projek Mega Tun Mahathir semuanya membazir. PAS juga tuduh Tun Mahathir nak pegang kuasa di Putrajaya sampai mati, gelar Tun Mahathir sebagai Maha Firaun.

 

Hari ini, PAS juga yang beria-ia nak ke Putrajaya. Kalau dulu mereka sanggup gadai Putrajaya untuk agama kononnya, sekarang ni mereka gadai agama untuk ke Putrajaya.

 


Dan dengan izin Allah, yang nak pegang kuasa sampai mati bukan Tun Mahathir. Tun dah lama pencen. Sebaliknya orang yang inilah yang menuduh Tun dan orang inilah nak pegang kuasa sampai mati.

 

 

Ironinya, ramai betul anak pemimpin atau penyokong PAS yang kerja di Putrajaya sekarang. Dan mereka inilah yang berada dalam Kerajaan cuba menghasut kakitangan awam yang lain untuk menjatuhkan Kerajaan sekarang.

Kalau anda ada kawan-kawan macam ni, tanya mereka kenapa kerja di Putrajaya? Bukan parti anda yang beria-ia nak gadaikannya dulu?

*Puak-puak pencacai PAS ni banyak main propaganda mereka dalam FB. Jadi, korang tanyalah soalan kat atas via FB jugak.-SUMBER

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC