Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 23 March 2013

KOMTAR #Pejabat Lim Guan Eng Diceroboh (LAWAN TETAP LAWAN)

Kalimah Allah: Guan Eng diminta tanda tangan surat

Pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Islam Pulau Pinang menghantar sepucuk surat untuk ditandatangani oleh Ketua Menteri, Lim Guan Eng berhubung isu penggunaan kalimah Allah dalam Bible versi bahasa Melayu.

Surat itu disampaikan oleh Presiden Warisan Anak Merdeka, Abdul Ghani Harun kepada wakil Ketua Menteri, Watawa Nataf Zulkifli bagi mendapatkan tanda tangan Setiausaha Agung DAP itu dalam tempoh dua minggu.

Abdul Ghani berkata, beliau mahu Guan Eng membaca dan memahami isi kandungan surat tersebut dan kemudian menurunkan tanda tangan serta tidak mengulangi keceluparannya yang boleh mencetuskan kemarahan uamt Islam seluruh negara, terutama di Pulau Pinang. - UTUSAN
— at Komtar.
 

 Bukan itu saja,demo yang dibuat bukan dari satu kumpulan saja tetapi 2 kumpulan pendemo satu daripada orang-orang melayu(islam) berkenaan ISU KALIMAH ALLAH.

Dan satu lagi kumpulan dari kalangan Masyarat India dan cina atau di kenali sebagai THE BIG BROTHER,demo dilakukan menunjukkan protes keatas LIM GUAN ENG dan berberapa tuntutan:

  • Antara tuntutan dan protes yang disuarakan ialah Big Brother 1 Malaysia ialah : -
  • Manifesto yang dijanjikan sebelum ini tidak ditunaikan..
  • Penjelasan mengenai Projek Terowong dasar laut yang bernilai RM6.3 Billion..
  • Mendesak agar DAP menghentikan kegiatan cybertrooper DAP yang membuat   ugutan keganasan, gengsterism dan ugutan ganguan seksual..
  • Lokasi rumah kos rendah dan rumah mampu milik yang dijanjikan..
  • Pendirian Lim Guan Eng dan DAP mengenai Lynas
  • Penjelasan mengapa penggunaan nama "Penang" perlu mendapat kebenaran Lim Guan Eng...


 
 

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC