Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 8 April 2013

HOT:ROKET bersaiz tiang elektrik DAPig PUNCA Kemalangan!!#PRU13






Tengok saja pada saiz ROKET yang dibuat tingginya hampir sama dengan tiang elektrik,diperbuat daripad tong drum (kalau tak silap),structure tidak penting yang penting adalah berkenaan KESELAMATAN pengguna jalan raya yang menggunakan laluan di situ.


Cuba bayang jika berdirinya ROKET DAPig cilaka lambang kemegahan mereka itu mula berdiri,yang pertama sekali kukuh ke?cuba lihat pada tapak dan ketinggian structure tersebut, tapak untuk roket itu terlalu kecil mampu atau tidak untuk menampung keseimbangan ketinggian roket itu?

Jika roket itu terbalik atau jatuh,kemungkinaan kecelakaan akan berlaku,laluan disitu sangat sibuk,sepatutnya Roket tersebut tidak sepatutnya berada disitu,lebih sesuai di kawasan yang lapang dan bukannya kawasan lalu -lalang,untuk menggelakan kemungkinan kecelakaan dan jammed!! TIDAKAH itu memberi masalah kepada penduduk setempat,BERFIKIRAN WARAS LA!! sebelum membuat sesuatu ,DAPig oiii!! jangan pentingkan diri sangat,cari la tempat yang betul-betul sesuai,KERANA ROKET ITU BOLEH MENGUNDANG BAHAYA PADA PENGGUNA JALAN RAYA!!!

Tapi apa yang paling PASTI sekali MPSP MESTI tidak akan mengambil tindakan apa-apa,maklum lah PENANG DEPA YANG PUNYA KAN!! ,sedangkan tempoh berkempen masih belum lagi bermula.



Bendera PAS Langsung TIADA! Kasihann

SUMBER

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC