Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 12 April 2013

PANAS:PAS terbunuh,Video Adengan seks rambang setiausaha PAS kantoi!!

 http://agendasemasa.com/wp-content/uploads/2013/04/mustafa-ali-video-sex-500x375.jpg


Apa lagi yang aka diperkatakan oleh orang-orang PR selepas video seks setiausaha PAS kini tersebar luas,adakah video ini akan dikaitkan juga dengan Konspirasi UMNO/BN?


kebanyakan pemimpin tertinggi daripada PAS cuma bertopengkan PAS sebagai parti ISLAM,tetapi hakikatnya banyak kerosakan yang terjadi didalam parti tersebut,perkara begini tidak perlu dirungkai panjang kerana kenyataan sudah didepan mata.

Jika PAS adalah parti yang betul-betul memperjuangkan ISLAM,sudah tentu pengikutnya adalah terdiri daripada golongan yang alim dan warak serta perkara-perkara zina seperti tidak akan berlaku dikalangan pemimpim-pemimpin tertinggi didalam PAS.

Persoalannya BAGAIMANA PAS INGIN MENUBUHKAN SEBUAH NEGARA ISLAM yang rata-ratanya penduduk MELAYU ISLAM yang ada berjuta-juta di MALAYSIA,sedangkan kepimpinan dalaman PAS sendiri Tidak berpegang kepada ajaran ISLAM yang KUKUH??

Itu baru angka yang kecil,bagaimana PAS mahu mentadbir secara ISLAM di MALAYSIA PULA???sedangkan pemimpinnya di mengamalkan ajaran ISLAM sebenar?

Itu lah yang terjadi KES MAMALI dulu.untuk selanjutnya anda boleh ke sini dan sini..
Hebat ka PAS ini di luaran nampak begitu sempurna tetapi dalam HANCUR PARAH...

untuk full version video ini sila ke http://hapraknews.blogspot.com/2013/04/video-skandal-seks-mustapha-ali.html

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC