Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Tuesday, 23 April 2013

PKR hilang punca,Ceramah Mansor di Nibong Tebal Tiada Sambutan!! #PRU13 #GE13Faktor pertelagahan diantara PAS dan PKR semakin meruncing dan ketara,iaitu diantara YUSNI MAT PIAH DAN CEKGUBIRD yang bertanding bagi DUN SG.Acheh,turut menyebabkan Mansor yang bertanding untuk PARLIMEN NIBONG TEBAL tidak mendapat sambutan daripada masyarakat,ini kerana kepincangan yang kita dapat lihat dalam PR yang telah pon mengubah haluan masing-masing,Jika perkara ini terus berlanjutan Kedudukan kedua-dua Parti itu akan merosot.

setelah dikaji PR sememang tidak akan dapat membawa apa-apa perubahan di kawasan NIBONG TEBAL,ini kerana kepimpinan kedua-dua parti itu hanya mementingkan KUASA POLITIK daripada HARAPAN RAKYAT.Bagaimana jika benar mereka memerintah dan terjadi hebat kepincangan dalam PR?bagaimana dengan NASIB rakyat yang menyokong,adakah diabaikan saja??


Seterusnya...Mungkin bosan dengan sikap pemimpin pakatan pembangkang yang gemar menabur janji dan memburukkan orang lain berbanding bercerita tentang kebaikan yang boleh ditawarkan, menyebabkan ceramah anjuran parti itu tidak mendapat sambutan rakyat.
Buktinya, dalam ceramah Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Sungai Chenaam,Nibong Tebal malam tadi hanya dihadiri kira-kira 30 orang.
Walaupun dengan kehadiran Pengerusi PKR negeri, Datuk Mansor Othman, ia masih belum cukup untuk menarik kehadiran orang ramai.Baca Selanjutnya...p/s: KLIK SINI untuk informasi politik terkini

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC