Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 15 July 2013

video: Kenyataan CALON wakil rakyat yang tak boleh pakai!!! ahhahalucu puak dengar kenyatan wakil rakyat sorang ni..sungguh-sungguh berjiwa rakyat kan,susah nak cari wakil rakyat macam ni!!! produk PARTI mana tak tahu la!!!


Pas salah percaturan.Lebih baik Pas besut calonkan bakal yang digajikan oleh Azlan @ Endut Yusof yang lebih dikenali sebagai Che Long.Apa ciri yang menarik hingga beliau dicalonkan? Hanya kerana dia adalah ahli perniagaan yang kaya raya? Kenapa begitu mudah calon yang ditengahkan oleh kepimpinan Pas mengeluarkan kenyataan yang dikira tugas sebagai ADUN begitu mudah hanya mengajikan pekerja bagi menggantikan tugas beliau sebagai adun.Sepatutnya fokus rakyat dan sepatutnya beliau menggajikan seorang pengurus untuk perniagaannya.

Apapun kenyataan sebegini menunjukkan sikap 'Penting diri' calon Pas sudah terserlah.Pas sudah tidak releven dalam memilih calon untuk memperjuangan nasib penyokong mereka.Memang wajar Ulama PAS memboikot untuk membantu Pilihanraya kecil di besut yang sudah hampir ini atas sebab utama ialah calon.-SUMBER


opss!!!!! sebelum terlupa pakat mai LIKE KAT SINI,banyak info boleh dapat!!!

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC