Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Tuesday, 6 August 2013

CINA DAP TUNJUK GANGSTER MAKI KERAJAAN DAN POLIS!!!(video)



DAP maki carut ke muka polis cakap BN confirm kalah PRU14

DAP maki carut ke muka melayu cakap BN confirm kalah PRU14

Kelab malam cina di kawasan Selangor, dun Damansara Utama DAP Yeo Bee Yin pilihan penduduk melayu Damansara Utama, dimana polis telah membuat serbuan ke atas Kelab malam cina disitu.

Ini merupakan prosedur biasa untuk setiap serbuan, walaubagaimana pun beberapa orang cina DAP yang marah dengan tindakan serbuan oleh Pihak Polis Damansara Utama telah melakukan provakasi dengan memaki hamun kepada wartawan serta polis yang bertugas supaya berharap polis yang menjalankan tugas itu dapat memulakan pergaduhan dengan memukul atau menumbuk muka mereka.


video


Antara kata kata yang dilemparkan kepada polis adalah:
1.Who the fuck you all?
2.License used.. all fucking to job
3.Confirmed BN Kalah (utk PRU14)
4.You buat macam ni aa.. confirmed BN Kalah (utk PRU14)
5.Langsi some more?
6.Saya tak da hal la!
7.Pukimak..

dan diakhiri dengan dengan ucapan dari cina DAP iaitu:
1.Gari saya apa? haa.. lu gari saya apa?
2.heii! saya rakyat! (hendak menunjukkan tidak bersalah)

Wajib click Share untuk membuka mata orang Melayu Damansara Utama,Selangor hasil pilihan mereka

Inbox admin untuk senarai penuh barangan!
 


3 comments:

  1. Kesian tengok polis sekarang.. nk ambil apa2 tindakan pun teragak2 sebab kuasa Polis dh limited.. Nanti x sudah2 PR cakap polis Salah..

    ReplyDelete
  2. persoalkn siapa yg bagi bukak semua pusat minum arak dan judi. undang2 islam diperkecilkan, sekarang rakyat tak hormat kerajaan. salahkan siapa. DAP ke, BN ke PAS ke. kalau asyik bertekak pasal siapa berkuasa then buta tuli masalah sosial berleluasa. tunggu jela masa untuk dipijak dan dihina rakyat sendiri.

    ReplyDelete
  3. Silap...pemimpin kita... nak sgt popular.. nak sgt undi.. nak sgt sokongan terutamanya org cina.. nak sgt menang pilihanraya. Apa dia org nak bagi.. kasi.. serah.. Hakikatnya jelas!! Rasis!! Mereka sudah tau kelemahan pemimpin melayu.. cuma pemimpin melayu sj tak tahu permainan dan trick pimpinan Dap ni. Ds Anwar adalah perisai plg strategik Dap ada. Pemimpin melayu mesti kena hadao anwar dulu baru boleh tembus Dap. Rahsia anwar dia orang pegang kuat2. Kalau anwar belot... baru dia org bukak... pastu mesti kantoi. So.. skrg Dap rasa dia cukup kuat. Sepanjang masa pelbagai isu akan di creat supaya sesama melayu sentiasa bercakaran. Dap datang hanya utk terajang dan tolak saja...dua2 jenis melayu itu akan jatuh...

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC