Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 9 August 2013

Sk Sri Pristana Terdesak Guneswari Reka Cipta Fitnah Cabut Lari !!!

Pada satu ketika Guneswari Kelly cukup teruja berbangga kerana posting di Facebooknya mendapat hampir 5000 share di seluruh negara. Semuanya berkisar kisah kononya perlajar India dan Cina di tempatkan di dalam tandas untuk menjamah makanan di waktu rehat. Kisah ini cukup meletup tanpa umum sedar itu satu fitnah yang maha hebat. Akhir akaun Fb inibterpaksa ditutup oleh pemiliknya kerana terhimpit dengan kebenaran yang terbongkar. Lihat link ini https://www.facebook.com/photo.phpfbid=10200899734149459&set=pcb.10200899734349464&type=1&relevant_count=1&ref=nf


Mungkin individu ini jenis perasangka tinggi sampai tidak sedar gambar yang diambilnya memakan diri tanpa meneliti apa kisah sebenarnya. Walhal dia boleh bertindak berjumpa cikgu atau PIBG sebelum menyebarkan di alam maya. Tetapi oleh kerana sifat tergesa-gesa mencari populariti, tanpa siasat terus dipaparkan di Facebook.


Tindakannya melampau tanpa memikirkan apa impak terhadap negara yang berbilang kaum ini. Ini menunjukan dia merupakan seseorang yang tidak peka terhadap keharmonian negara. LEBIH TEPAT JENIS WARGA NEGARA YANG KURANG BERTANGGUNGJAWAP. Akhirnya tindakannya cukup memakan diri dan memalukan keluarga dan anak sendiri, sampai anak tersebut menanggungung azab kerakusan pengjaga sendiri.


Oleh kerana terdesak dan malu, mula cerita ura-ura memindahkan anaknya ke sekolah lain tetapi tentulah peroses ini akan memakan masa sedikit. Tetapi oleh kerana tertekan akibat keterlanjuran diri sendiri. Bermulalah babak-babak cerita terbaru mencari salah PIBG dan guru-guru sekolah Sk Sri Pristana, kononnya anak tersebut di hedik memalukan sekolah dan tidak layak bersekolah disitu, dan alat tulis hilang pun jadi isu.


Kemungkinan Guneswari terlampau gementar apabila terdengar ada ura-ura mesyuarat PIBG diadakan selepas Hari Raya bagi membolehkan ramai ibu bapa hadir. Kemungkinan Guneswari bakal dijemput sekali tetapi sanggupkah dia bersemuka hadapi kebenaran dan mungkin inikah alasan mengapa bergitu tergesa-gesa hendak cabut lari tukar sekolah?
 SUMBER

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC