Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 21 August 2013

PANAS: PUAK CINA DAP SEMAKIN MELAMPAU,MENGHINA DAN MENCACI SESUKA HATI!!!


 Tidak hairan lah,semakin banyak kita terima berkenaan cacian serta makian daripada Puak pelampau CINA DAP,semakin hari semakin menjadi-jadi puak mata sepet ini.Mana silapnya? adakah mungkin kerana sikap Kerajaan yang terlalu berlembut dan terlalu menjaga sensitviti kaum sepet ini,hinggakan mereka sewenang-wenangnya boleh bersuara dengan mencaci,menghina agama serta bangsa sesuka hati.


Disini Admin kongsikan sedikit keratan artikel daripada BLOG DR MIM.

1. MiM pasti kita akan terkejut dengan cacian dan penghinaan facebookers kaum Cina yang pro-DAP di dalam beberapa Facebook. Di antaranya ialah cacian jijik Facebooker di bawah. Sila baca printscreen :
 

2. Facebooker ini menulis :
my house dogs better than him
3. Cacian jijik ini adalah contoh daripada banyak lagi komentar kotor yang berleluasa di dalam Facebook yang selama ini digunakan oleh penyokong DAP dan pembangkang untuk menanam perasaan benci  pengguna Facebook terutamanya kaum Cina terhadap pemimpin UMNO dan kerajaan BN.

4. Antara yang dicaci seperti komen di atas ialah Tun Dr Mahathir Mohamad, negarawan Malaysia yang banyak berjasa kepada negara.

5. Komentar itu boleh dibaca di dalam Facebbok https://www.facebook.com/Jennythesexy di mana entrinya adalah foto Tun M yang diambil secara candid dan boleh disalah anggap oleh facebookers.

6. Yang peliknya ialah alamat facebook itu ialah Jennythesexy tetapi berkemungkinan ditukar fungsinya selepas mendapat ramai pengikut. Ianya ditukar ke 1,000,000 Chinese don't want MCA to represent the Chinese. Mesti Baca selanjutnya di klik link BLOG MIM
Hasil dari risikan MF ke Blog MIM dinyatakan disitu berkenaan Perangkaan untuk menubuhkan Sebuah Jabatan Yang dikenali sebagai JABATAN MEDIA SOSIAL.Setelah memahami akan status jabatan tersebut,yang dirangka sebagai sebuah jabatan untuk membasmi,dan menentang segala tomahan fitnah daripada pihak yang tidak bertanggujawab,agar rakyat tidak ditipu oleh permainan politik kotor yang dilakukan oleh pihak pembangkang.

Jabatan ditubuhkan agar dapat melahirkan CYBERTROOPER,seperti FACEBOOKER,BLOGGER,TWEETERES dan sebagainya bagi memantau serta menangkis segala fitnah-fitnah yang seperti MF kata kan tadi.Terutama sekali PEMFITNAH YANG PALING KOTOR dari PIHAK RED BEAN ARMY yang MF rasa,semua sudah sedia maklum akan kewujudan RBA yang telah Lama menyebarkan FITNAH-FITNAH tidak berasas bagi menjatuhkan kerajaan.

Cadangan PORTFOLIO yang dicadangan bagi MF adalah startegi yang sangat bagus dan berguna untuk kita menghadapi PRU14 nanti.PORTFOLIO ini PIHAK BERWAJIB harus memandang SERIUS akan cadangan ini.PRU13 kebanyakan cybertrooper telah berhempas pulas menangkis semua tomahan pembangkang dengan jumlah yang sedikit.Kita tetap menang pada PRU13,tapi menangkis tomahan fitnah pembangkang adakah kita cukup-cukup berjaya????

Mungkin dengan penubuhan JABATAN MEDIA SOSIAL ini,kekuatan yang kita bina lebih padu dan kuat.MF menyokong PENUH 100%,pasti PRU14 jika adanya jabatan seperti ini,segala tomahan fitnah,hasutan pembangkang dapat kita tempis,hakis,fire,counter dengan lebih berjaya dan berkesan.

PESANAN MF: PIHAK BERWAJIB RENUNG-RENUNGKAN LAH!!! PRU14 menanti,penjuangan kita tidak pernah ada penghujungnya!!


No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC