Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 14 August 2013

PANAS: Penangan Syiah, Jemaah CIUM MULUT Khatib selepas baca KHUTBAH JUMAAT!!! MACAM HARAM JADAH (video)


Video ini diperolehi dari seseorang yang telah memuat naik kedalam salam satu group FB.. Kejadian ini berlaku di salah sebuah Masjid di Pendang..


Kandungan video menunjukkan seorang Khatib sedang membaca Khutbah Jumaat dan diakhir khutbah tersebut, beberapa orang bangun menerpa khatib dan beberapa orang jemaah lagi sedang menunggu Khatib dibelakang mimbar datang mencium khatib tersebut setelah selesai membaca khutbah.Pendang merupakan pusat Syiah terbesar di Kedah dimana daerah Pendang menjadi tempat untuk merekrut ahli ahli baru untuk menganut ajaran sesat Syiah..

Dengan tersebarnya video ini, aku mohon pihak bertanggungjawab jalankan siasatan kerana perbuatan ini mencemarkan Islam..sumber

1 comment:


 1. salam

  ini adalah amalan sejak sekian lama masyarakat kampung ini berlumba2 utk bersalaman dgn khatib ketika akhir khutbah 2 hari raya.

  Ia juga amalan di masjid Pondok Chegar semasa zaman Tuan Guru Hj Mohamad Rubat. Zaman tu pelajar2 dan tuan2 guru pondok Pak Chu Him Gajah Mati pun solat di situ, ingat depa nk diam klu benda ni amalan syiah? Harap "clear".

  Sy anak jati kg berkenaan dan lebih maklum hal ini. wallahu a'lam.

  Harap tukang upload dpt buang video ni krn boleh menimbulkan fitnah yg jelek dgn tajuk yg memalukan serta dikaitkan pula dgn syiah.

  pasal cium, depa cium pipi. cuma dari jauh nampk mcm cium mulut. gila apa nk cium mulut!

  jgn asal pendang terus cop syiah!

  lagi satu, bkn khutbah jumaat, tapi khutbah raya aidilfitri baru ni. ni di kampung Dato Othman Abdul (MP Pendang). tak percaya bleh tanya beliau.

  ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC