Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Tuesday, 17 September 2013

Allahyarham Chin Peng ?? Masih Ada Yang DUNGU !!Seperti semua sedia makluam Chin Peng telah pun menghembuskan nafas terakhirnya di sebuah hospital di Bangkok pagi tadi.Serentak dengan itu laman-laman sosial sedikit kecoh dengan bermacam pandangan dari pelbagai pihak.Namun segalanya terjawab apabila kenyataan daripada pihak kerajaan sendiri yang sudah pun mengesahkan mayat Chin Peng waima abunya sekalipun tidak akan di benarkan di bawa kembali ke bumi Malaysia.Baca juga di SINI.


Malah kenyataan terbaru daripada YAB Datuk Seri Najib juga jelas tidak akan sesekali berlaku usaha untuk mengembalikan mayat Chin Peng ke Malaysia khususnya bagi menghormati balu-balu dan para anggota polis dan tentera yang telah terkorban akibat daripada gerakan yang di sokong oleh Chin Peng sewaktu komunis bermaharajalela satu ketika dulu.


Namun di sebalik semua itu masih terdapat mereka-mereka yang MMI kategorikan sebagai DUNGU kerana bukan sahaja menunjukkan sokongan kepada perjuangan komunis tetapi turut menggadaikan maruah diri semata-mata kerana taksub dengan perjuangan dan gerakan SONGSANG yang di pilih.Apakah mereka-mereka ini sedar dengan apa yang di tulis ? MMI sendiri kurang pasti namun melihat kepada kesungguhannya jelas mereka-mereka ini adalah sebahagian daripada anak bangsa yang makin rosak mindanya.


Jika UMNO di tuduh sebagai macai kerana pertahankan negara dari ancaman komunis seperti Chin Peng agaknya mungkin Komrad Haizal setuju dengan pemimpin dalam gambar di bawah..

Ada sapa-sapa setuju ?


MMI

3 comments:

  1. Berjuang untuk komunis,bagusnya,suruh dia duduk dengan cina baru dia tahu siapa cina yang sebenarnya.

    ReplyDelete
  2. Kumpulan org sesat.

    ReplyDelete
  3. Budak muda.. Konon idealistik. Walhal pukimak.

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC