Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 4 September 2013

PANAS:(vidoe)CINABENG PUKUL BANGLA SETENGAH MAMPUS!!! @APterkini


Bila kita kata CINA DAPig kurang ajar,kita jugak yang disalahkan,bila kita kata CINABENG ni barua,kita jugak disalahkan.Hairan kan bila CINABENG buat benda terkutuk macam ni,mesti kita taka akn dengar pulak PEGUAM-PEGUAM tambatan DAPig yang hebat PR follow up bagi memperjuangkan nasib-nasib orang teranaiya macam ni.Mana pergi habis ye????


Cuba kalau PIHAK Berkuasa yang lakukan, habis dicanang seluruh dunia.Benar tak MF kata,KES GENG 04,gangster yang mempunyai senjata api,dan boleh memudaratkan keselamatan rakyat.

BOLEH PULAK puak-puak peguam Cakap pandai ni,backup diorang,sanjung penjenayah lebih dari anggota keselamatan yang mana 24 jam dok jaga depa,BODOH kan!!!!

Biasa la DAP kan parti racist.Cauvanist katakan!! Bila bangsa dia buat mesti no problem,tak dak hal becoz you do the right thing..F**k off la!!!!

video

1 comment:

  1. Klau x jaga betul2 esok, orang Melayu akan jadi mcm Bangla tu la. Skrg pun dah nmpk tanda2 dia

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC