Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Monday, 23 September 2013

PANAS: Dato Harun Din menerima Ugutan dan Maki hamun (video)ISU KALIMAH ALLAH: Dato Harun din dalam ceramahnya tetap dengan pendirian beliau akan mempertahankan KALIMAH ALLAH dan TIDAK BERSETUJU Dari diguna pakai Oleh orang Bukan islam.

Dalam ceramah Beliau menyatakan " saya akan mempertahankan KALIMAH ALLAH INI sehingga AKHIR HAYAT saya"
Beliau juga menerima ugutan dan maki hamun dari pihak yang tidak bertanggunjawab,apabila beliau bertegas akan isu ini,Beliau dikatakan SEMPIT FIKIRAN dan TIDAK RETI BAHASA.

Beliau mendakwa bahawa orang islam yang menyokong penggunaan KALIMAH ALLAH tidak berfikir panjang dan hanya sekadar ingin memenuhi tuntutan POLITIK semata-mata.

Disamping itu dia turut menegaskan dan menyeru kepada semua umat islam supaya mempertahankan KALIMAH ALLAH,beliau turut meluahkan rasa kecewa terhadap orang islam yang masih menyokong KALIMAH ALLAH tersebut digunakan oleh orang bukan islam.

Cuma persoalannya KINI bagaimana dengan pendirian secara personal majlis tertinggi dalam PAS? adakah mereka akan berdiam saja? adakah mereka ni cuma mementingkan tuntutan POLITIK saja?p/s: Anuar ? hadi awang? nik aziz? sepi langsung tidak menyatakan untuk mempertahankan ISU KALIMAH ALLAH ini??

Hairankan dimana mereka-mereka ini meletakan KESUCIAN ISLAM nak dibandingkan dengan POLITIK??

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC