Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 21 September 2013

panas: Keputusan Kertas siasatan kes Adi Putra siap !!Johor Bahru: Kertas siasatan kes membabitkan pelakon popular tanah air kelahiran Singapura, Mohamed Hadi Putera Halim, 32, atau Adi Putra yang dikaitkan dengan penghantaran gambar lucah kepada isteri orang berusia 30 tahun akan dihantar ke pejabat timbalan pendakwa raya dalam tempoh terdekat.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Ruslan Hassan berkata, semua keterangan dan bahan bukti terutama hasil siasatan ke atas telefon bimbit milik Adi Putra serta wanita terbabit sudah lengkap.


“Kami sudah menyiapkan kertas siasatan selepas menerima laporan penuh daripada makmal forensik berkaitan telefon bimbit milik kedua-duanya.

“Kami akan menghantar kertas siasatan berkenaan ke pejabat timbalan pendakwa raya dalam masa terdekat dan selepas itu, barulah diketahui sama ada dia (Adi Putra) boleh didakwa ke mahkamah atau sebaliknya,” katanya, semalam.

Menurut Ruslan, orang ramai juga dinasihatkan supaya tidak membuat sebarang spekulasi berkaitan kes terbabit.

Adi Putra sebelum ini didakwa menghantar gambar lucah kepada isteri seorang ahli perniagaan, selain berbalas mesej dengan wanita terbabit melalui aplikasi ‘WhatsApp Messenger’ (Whatsapp) sejak Julai sehingga Ogos lalu.

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC