Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 1 May 2013

Nurul Izzah KANTOI MEMBOHONG lagi!!!#PRU13


PANAS... DAKWAT KEKAL TIDAK KEKAL DAKWAAN IZZAH dan TIAN CHUA DIBONGKARKAN OLEH MANGSA SENDIRI!

Sebentar tadi mangsa interiview secara langsung. Mangsa tampil selepas menyedari bahawa gambar yang diedar oleh Nurul Izzah dalam laman sosial itu adalah gambarnya.

Mangsa yang dimaksudkan adalah Mejar Aszmee meluahkan rasa dukacita kepada aku dan rakan media turut mendedahkan rasa dipergunakan serta diambil kesempatan terhadap politik kotor oleh nurul izzah dan tian chua semalam. Mangsa juga menyatakan terasa dirinya telah mengkhianati kepada angkatan tentera yang lain.Berkongsi cerita kisah apa yang berlaku, Mejar menceritakan kejadian berlaku di taman koperasi polis semasa menemani isterinya berjumpa kawannya terserempak dengan nurul izzah yang menahan kereta mereka serta mohon bercakap dengan, nurul izzal juga mohon untuk melihat jari dakwat kekal tersebut. Izzah juga didakwa cuba nak padamkan dengan 2 jenis bahan yang tidak diketahui jenisnya.

Ternyata penipuan izzah kantoi bila tuan punya badan tampil. Dakwat yang didakwa tidak kekal masih kekal dijari mejar seperti gambar diatas ambil dijarinya.

Apa cerita ni Nurul Izzah tuan punya badan kata kau membohong!!!

BUKTI dakwat kekal tidak boleh hilang dalam masa 2 hari.....UNDILAH BARISAN NASIONAL.
-Tok Guru.

Untuk isu politik terkini KLIK SINI , SINI, dan SINI

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC