Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Wednesday, 8 May 2013

PELAJAR MENGHINA KERAJAAN MALAYSIA!!!

Sudah tiba masanya kerajaan BN dan kepimpinan BN berhenti dari memeningkan kepala memikirkan kemenangan DAP....x perlu lagi disiasat mengapa tsunami Cina berlaku...tiada apa yg pelik perlu di hairankan!!!

Inilah Cina...inilah bangsa Cina...yang akan bersatu hati..dan licik dalam taktik mengaburi mata...hebat lakonan mereka...dan bijak bertalam dan bermuka muka!!!

Kenapa Najib dan kerajaan nak fikirkan ttg Cina??? Walhal melayu dan bumiputera sabah sarawak masih memilih BN??? Kalau Cina sudah tidak pandang BN mengapa terhegeh hegeh lagi mahukan undi mereka??? Jagalah hati dan kebajikan mereka yg memberikan kemenangan kepada BN!!! Balas jasa kami yg bermati matian memenangkan BN!!!

Bukankah dakwaan pembangkang kerajaan boleh tahu siapa yg mengundi BN dan siapa tidak??? Bukankah di kertas undi ada no siri??? Gunalah makkumat itu utk tahu siapa sayang BN dan siapa tidak!!!! Jika mereka yg manis muka di depan BN kerana mahu bantuan tetapi pangkahnya DAP..maka perlukah diberikan lagi bantuan itu???

Please la....hargai kami penyokong BN....kami lebih berhak utk diraikan...kami lebih berhak dijaga!!! Kami yg patut kamu (kerajaan BN) tatang bagai minyak yg penuh!!! Kerana kami yg melantik anda!!! Kami yg berikan kamu kuasa!!! Belajarlah mengenang budi kami wahai Najib dan BN!!!

X payahlah sibuk sangat nak jaga hati kaum yang x tau hargai jasa dan keringat kamu!!! Kaum yang racistnya tersimpan rapi dijaga....kaum yg perkaumannya sgt hebat dijulang!! Kaum yg x perlu bersusah payah membela kaumnya kerana ada melayu bodoh beriya iya membela mereka!!!

Lihatlah jalur gemilang dihina..mengapa jalur gemilang yg merupakan kebanggaan rakyat malaysia dihina sedemikian rupa???? Menghina jalur gemilang bukan hanya melalui bakar..pijak dan koyak...tetapi dengan mengibarkannya secara salah juga dikira menghina lambang kedaulatan negara!!! SUMBER

1 comment:

  1. sori org bumiputera sabah x penah support BN.. yg tukang support BN di negeri tercinta sa ni,perogol + perompak + pendatang tanpa izin + ic projek (indon,timor,filipina)...

    _tanak wagu_

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC