Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Friday, 24 May 2013

PANAS: (VIDEO) 6 HARI DILOKAP,LUAHAN ADAM ADLI!!!


"TIADA KEKASARAN DARI PIHAK POLIS,ITU ADALAH KENYATAAN"ADAM ADLI

Ramai yang dah tahu tentang penangkapan Adam adli pada 18 mei yang lepas disabitkan kesalahan AKTA HASUTAN-baca sini selanjutnya dan kelmarin dia telah dibebaskan dengan jaminan rm 5000 dengan seorang penjamin..

Apa yang MF nak kongsikan adalah luahan hati ADAM ADLI semasa ditemuramah bersama beberapa wartawan...daripada nada dan gaya cakap ADAM ADLI,selepas dia dilokap selama 6hari..sepertinya ada sedikit kesedaran yang kita dapat nampak dari raut wajah dan nada suaranya kan..Di juga menyarankan agar semua PUAK-PUAK yang masih dan belum ada kesedaran untuk tidak menghadiri HIMPUNAN JALANAN ANJING KURAP pada 25 mei yang akan datang ni.Dia sendiri pon dah penat dan letih dengan perjuangan dia yang sia-sia tu.

JOM la tengok video ni...sedih je kan...mungkin baru sedar dari mimpi untuk bergelar HERO kot!!!
ulas panjang-panjang pon tak best mana pon kan...let rooooLLLL!!!P/S: MF NAK PESAN NI,AGAK-AGAK KALAU RASA YANG KURANG KESEDARAN TU!! JADI LA HERO RAKYAT YANG NO2 PULA MACAM ADAM ADLI NI,MUNGKIN AKAN DIBERI PENCERACAHAN KEPADA ANDA....MAKLUMLAH SEKARANG NI KAN RAMAI YANG KATA "WE R ADAM ADLI "..puuiiiihhh!!! datang kedepan jika ada keberanian..

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC