Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 25 May 2013

TERKINI : LAPORAN HIMPUNAN #BlackOut505 KEBODOHAN ANAK MELAYU KINI!!
25 mei 2013 tarikh yang mana perhimpunan haram anjuran PR untuk menyatakan PRU13 yang lepas tidak bersih dan penentangan terhadap kerajaan Barisan Nasional...Jom kita menyelinap sedikit kedalam apa yang berlaku disana.....
 
Mereka solat ditempat pejalan kaki. Macai-macai Anwar nie memang kurang ajar. perbuatan sebegini menampakkan ISLAM dihina oleh umatnya sendiri.

Solat adalah ibadah yang paling mulia di sisi agama dan dengan itu sudah tentu dilarang perlaksanaannya di tempat-tempat bernajis atau kotor. 

Umar al-Khattab radiallahu-anhu menerangkan dalam hadith berikut: Rasulullah sallallahu-alaihi-wasallam melarang seseorang mengerjakan solat di tujuh tempat - 

(1) tempat pembuangan sampah, 

(2) tempat penjagaan dan penyembelihan binatang, 

(3) di kawasan perkuburan, 

(4) di tengah jalan, 

(5) di tempat / bilik mandi, 

(6) di tempat pertambatan unta dan 

(7) di atas Ka'abah.

Korang tengok sendiri macai-macai nie sembahyang di laluan pejalan kaki di Amcorp Mall nie. Laluan pejalan kaki ini memang tidak bersih dan mungkin ada najis. Adakah macai-macai ini sengaja mahu memperlekehkan ISLAM. Fikirkan?Kanak-kanak dibawa oleh ibubapa ianya menyalahi undang-undang perhimpunan Aman 2012.


OKU pun ada, malam nie jika terjadi apa yang tidak diingini macam mana nak lari...Salah siapa? 

Berikut adalah Undang-Undang Malaysia Akta 736 Akta Perhimpunan Aman 2012.Jika malam ini Polis akan bertindak dan bakal mendakwa mereka yang melanggar akta perhimpunan aman 2012.

LINK UNTUK AKTA TERSEBUT..KLIK -SUMBER

2 comments:

  1. Apalah nak jadi dengan orang melayu, DAP sedap-sedap duduk saja tenguk agendanya dijalankan oleh orang Melayu sendiri.

    ReplyDelete
  2. melayu kan mudah sangat dipermainkan....itu je

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC