Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Tuesday, 22 October 2013

CINABENG MAKI HAMUN "ANJING" KENA TANGAKAP!!!! (VIDEO)


Cina tidak puas hati dengan penguatkuasa

Seorang cina dari kawasan Bukit Teratai, Ampang iaitu kawasan milik Zuraida Kamaruddin atau lebih dikenali sebagai Mak Lampir Ampang. Berdasarkan dari sumber disekitarnya, anjing ini selalu mengigit anak jiran yang bermain di kawasan depan rumah.

Cina ini akhirnya bertengkar dengan berkata:

"kenapa tidak boleh bela anjing pula? bukankah kami sudah bayar cukai, sepatutnya ini hak kami dan hak rakyat untuk bela anjing. Yang kena gigit itu adalah masalah peribadi, mana boleh tangkap anjing gunakan masalah peribadi. Lagipun kena gigit dua kali sahaja. Jika tidak boleh bela anjing di taman perumahan, inilah punca rasis. sebab itu Umno kalah kerana rasis"

"Umno kena beri kebebasan untuk kami guna apa sahaja, kerana kami sudah bayar cukai. lesen nanti saya apply la, ramai juga orang tak apply lesen, betul double standard la you ni! janganlah menidakkan hak orang cina. apa guna orang cina bayar cukai jika tak boleh bela anjing. saya tak mau undi BN lagi!" -kata cina yang marah marah kerana menangkap anjingnya itu.

MF mencadangkan penyelesaian kepada orang Melayu lain untuk beli beli racun prodon, letakkan pada ikan kembung, lepas tu campak kat rumah cina bela anjing tu, tak sampai 10 minit nanti anjing itu akan menjadi diam... diam buat selama lamanya...


SUMBER: BBCD

1 comment:

  1. racun prodon ni nak carik kat mana ye admin?

    ReplyDelete

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC