Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 16 November 2013

"Najis" Dalam Nasi Sebagai Pelaris!!!?


"Najis" Pemilik Restoran Nasi Ganja Buat Laporan Polis

Ketika restoran Nasi Ganja Ipoh yang popular diarahkan tutup kerana masaalah kebersihan, ada pula pihak mengaitkan isu ini dengan najis yang ditemui dalam peti simpanan makanan yang dikatakan berkaitan dengan amalan ilmu hitam.
Bagaimanapun, pemilik restoran yang mengetahui isu tersebut dilaporkan telah membuat satu laporan polis dengan dakwaan ianya satu fitnah serta bermotifkan niat jahat untuk menjatuhkan dan merugikan perniagaan mereka.
Berikut adalah laporan polis yang dibuat oleh pemilik restoran tersebut.PADA 13/11/2013 JAM LEBIH KURANG 5.00 PETANG SEMASA SAYA BERADA DIRESTORAN NASI VANGGEY GREENTOWN IPH TELAH DIBERITAHU OLEH PELANGGAN TERDAPAT MESEJ DALAM FACEBOOK YANG MEMBURUKKAN NAMA RESTORAN NASI VANGGEY. PELANGGAN SAYA TELAH MELAYARI FACEBOOK DAN MENYERBU RESTORAN VANGGEY (NASI GANJA) KERANA TERDAPAT NAJIS MANUSIA DALAM PETI SEJUK MAKAN DAN UNTUK DISALUT DIPERIUK DENGAN TUJUAN ILMU HITAM. TUJUAN BUAT REPORT TIDAK PUASHATI DAN INI AKAN MERUGIKAN PERNIAGAAN SAYA DAN MAHU PIHAK POLIS MENJALANKAN SIASATAN SELANJUTNYA. SEKIAN REPOT SAYA.

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC