Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 23 November 2013

#RemajaRosak: Remaja 14 Tahun Kantoi Dengan Bapa Adengan Seks Bersama Kekasih !!!

KLIK PHOTO


Dunia-Dunia semakin hari,semakin menjadi-jadi maslah sosial baik dari kalangan orang dewasa juga remaja.Semakin berani dan semakin pandai budak-budak ni,dasyat sungguh kan...

1. Adegan seks Terlampau Gadis 14 tahun, hebat budak sekolah sekarang mengalahkan orang tua.

2. Seorang bapa dari Kuala Lipis, Pahang mengucap panjang sebaik menonton rakaman melalui telefon bimbit aksi anak gadisnya yang baru berusia 14 tahun berasmara dengan dengan lima lelaki serentak.

3. Adegan seks secara bergilir-gilir berkenaan di sebuah kampung berhampiran Merapoh dirakamkan seorang daripada lima lelaki berusia 20-an berkenaan menggunakan telefon pelajar perempuan tingkatan dua.

4. Selepas melakukan perbuatan terkutuk itu, gadis terbabit yang bersekolah di sebuah sekolah menengah, dekat sini, dengan selamba pulang ke rumah bersama telefon bimbit berkenaan.

5. Bagaimanapun, telefon bimbitnya terlepas ke tangan seorang ahli keluarga yang kemudian membuat pemeriksaan pada fail rakamannya.

6. Katanya, selepas didesak berulang kali, gadis terbabit mengakui kejadian itu sebelum bapanya membuat laporan di Balai Polis Merapoh.-sumber

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC