Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 23 November 2013

"Rahsia Yang Tersembunyi"- TUN M dan TUN HASMAH

KLIK PHOTO


22 tahun jadi isteri PM.
Dia tahu kedudukan dia di mana.
Mana dia mahu enter frame.
Malah seorang yang amat baik dan amanah.
hal shopping? hal naik jet? sori tak ada.

"Jika Dia Mahu Cerita Hari Ini"

Ramai dari kalangan rakyat tidak mengetahui bahawa wanita ini menyimpan kisah sebuah keluarga yang tersangat sulit dan peribadi.

Berbelas tahun yang lalu Wan Azizah pernah lari kepada wanita ini untuk mengadu tabiat suami nya.Tetapi wanita ini bukan ahli politik dan enggan mengambil kesempatan dari hal itu.
Beliau hanya menasihati Wan Azizah agar kembali kepada suami nya dan memberi beberapa nasihat lain.

Atas prinsip amanah , wanita ini menyimpan rahsia keluarga itu.

Kini kebenaran terbongkar sedikit demi sedikit, rupa nya Wan Azizah juga ada menulis surat setebal 18 muka surat mengadu hal dan tabiat suami nya kepada suami wanita ini , ia itu Tun Mahathir.

Di kabar kan Tun Mahathir masih menyimpan surat setebal 18 muka surat itu.Tetapi kita semua tidak akan berpeluang mengetahui apa isi kandungan nya kerana kedua suami isteri ini dari golongan mereka yang amanah dan tidak akan membongkar kan nya.

Pada satu temuduga bersama sebuah akhbar yang akan di siar kan esok ( hari Ahad ) di kabar kan Tun Mahathir hanya mengesah kan ada menyimpan surat itu tetapi tidak akan sekali kali mencerita kan kandungan nya kerana memegang amanah.

Namun sedikit demi sedikit Allah tunjuk kan kebenaran.Petunjuk hanya menjadi petunjuk kepada mereka yang mendapat hidayah.Petunjuk tidak jadi petunjuk kepada yang hati nya sudah tertutup.

Fikir kan lah.....

petikan dari thechulan.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC