Pages

Followers

ENTRI TERBARU MALAYAN FIGHTER

Saturday, 2 November 2013

#PRKSg.Limau: PAS Terdesak Fitnah Sanggup Aibkan Arwah Ustaz Azizan!!??MF dah tak tahu nak sifat kan Pentaksub tegar PR ini sebagai mana lagi.Sebelum-sebelum ini mereka cuba memburukkan BN dengan penipuan "Susu Expired" sumbangan daripada  BN kepada penduduk kampung,tetapi ternyata itu adalah fitnah daripada PAS yang dikepalai oleh mahfuz.

Kerana fitnah itu tidak berjaya puak-puak tegar PR cuba menganda taktik kotor yang dipanggil "BLACK OPS"

Mereka menghasilkan "Replika patung yang kudung sebelah kaki",bagi mengaibkan Arwah Ustaz Azizan dan menuduh perbuatan keji itu dilakukan oleh pergerakan BN.

Mereka sanggup melakukan Tindakan yang menguris hati rakyat dan keluarga Arwah Ustaz Azizan semata-mata untuk memenangkan PAS di Dun SG.Limau.Pemimpin PAS memang tidak bertanggunjawab,oleh kerana Barisan Nasional kian lebih mendapat sokongan pada di SG LIMAU,Berbanding PAS yang kian hambar dan semakin di tolak.

MF difahamkan pergerakan BN telah membuat laporan polis berkenanan replika tersebut.

P/S : Nak Fitnah pon jangan la sampai menguriskan hati orang lain,kemudian fitnah BN pulak,agak-agak la kan,terdesak nak Kmenang pon jangan sampai aibkan orang yang dah TAK ADA...istifar la...banyak-banyak..
No comments:

Post a Comment

DARAH SATRIA

Popular Posts

Entri Malayan Fighter

SILA KLIK PIC